Monday, 12 March 2012

assigment ke2 untuk GRAFIK LAMAN WEB..

Views
assalamualaikum...


actually baru jer balik kelas grafik, terus persiapkan diri semua. lps tuh terus jer online... pantas tak? :) xpun? xpelah, never mind *tgn didada mata diatas* hehe.. nak ingatkan diri sendiri ni, yang subject GRAFIK nih  dah ada assigment ke2.. hah, dh ke2 pulak? satu pun xsiap lagiiii...*mengomel* eh3 awak... kte nih student ok, bialah madam nak bg kerja berlambak2 pun, ikut jelah...-nasihat dlm hati sendiri- dah2 back to our topic, utk assigment ke2 nih, madam suruh carik :-


  • at least 6 laman web
  • pas tuh, keluarkan ke enam2 lmn web tuh
  • bandingkan , sama ada dari segi layout dia, warna, kedudukan and blablablabla..tuttttttt......
  • pas tuh screen print atau buat lah cne pun janji boleh nmpk lmn web tuh,
  • hantar dekat goals..
  • madam bagi markah 

oke, itu sahaja utk kali ini. terima kasih. jumpa lagi..^.^

No comments: