Friday, 16 March 2012

kita tengok siapa yang kenaaa.... hehehehe ......

Views
ehemmm..assalamualaikum..hay.. hello.. heyy.. hah lagi appe lagi ? -stop- tgok tajuk kat ats nuh.. kita tgok siapa yg kenaa... hehehe.. apakah ? nak twu? meh3 cheq nk habaq meh... :) tadi, baru jer balik dr kelas tutor utk subjek GRAFIK laman web. apa yg best nyer kat situ kan, kami dpt ilmu baru utk meng'edit' menggunakan ADOBE PHOTOSHOP CS5. bagi sesiapa yg xpernah menggunakannya, mgkin baru, tp bg spe2 yg dh pernah guna tuh, TAHNIAH lah eh,, bole lah ajarkan kitorang nih. hihihi :D sebelum tuh, meh nak kenai kan nme guru ktorang.. nme guru ktorang tuh, kami panggl cikgu muaz jer.. heheh. hah cikgu muaz nih bole dikatakan sporting la.. xbosan., hee. cikgu?? *teringat zmn skola2 dulu panggil cikgu..* ;D mls lah nk cerita panjang2 lagi, meh kita tgok gambaq pulak nohh.. sat g hampa bosan plak cheq dok cqita pnjang2.. hehe..



haaa.. tuh lah 'cikgu' kamii.. yg lelaki duk tgh2 uhh.. nsem kn ? -lawak jerk- msti trtanya2 kn kenapa kami duk bawah? sebabbbbb..... dh xcukup tmpat lorh :') kami nih menumpang kls org jerk. sbb tuh kami trpaksa duk bwh, huhu...*jgn nk feeling sgtt laa* 



inilah gelagat kami.. kami bersungguh-sungguh nak twu, n nk jadi pro mcm 'cikgu' muiz.. :) insyaAllah...



'cikgu' muiz menunjukkan cara mcm mne nak ubah itu ubah ini..blablabla...dan sebagainyaa...

okeh, utk itu sahaja mlm ni. kami gembira dpt ilmu baru dan xperlu nak keluarkan duit berpuluh2 utk kursus mengedit dan sebagainya.. kami dah dpt, insyAllah kami akn menggunakan dgn sebaik mungkin ilmu yg telah diberikan.. kami bersyukur.. :)

p/s : kwn2.. jgn marah zymah eh, pic korang ada dlm blog zymah. heheh..
-maaf andai ada tersalah bahasa dan terguris hati mana2 pihak. sekian. selamat bermimpi.. ^.^


2 comments:

cikmeezo said...

cikgu muaz ke muiz ni? Confuse aku.

zymah said...

cikgu muiz laa cik meezooooo :)